Šta je veštačka živa ograda?

sta-je-vestacka-ziva-ograda-min

Nakon napornog dana, pregršt obaveza,  stresnih situacija na poslu i drugih aktivnosti želite samo da dođete u svoj dom i opustite se u dvorištu ili na terasi. Potrebno Vam je da se potpuno izolujete i osamite , da se osećate sigurno i želite ogradu koja će Vam pružiti sve to.

Veštačka živa ograda je pravi izbor.

Kako da ogradite dvorište na što efikasniji način?

U procesu ste ograđivanja Vašeg dvorišta ili terase i u potrazi za najboljom i najpraktičnijom ogradom. Mi imamo rešenje za Vas. 

Postavljanje veštačke žive ograde smatra se najboljom alternativom prirodne žive ograde.

Veštačka živa ograda je idealna barijera koja će Vam pružiti maksimalnu zaštitu i dodatno ulepšati Vaš posed. Ova čvrsta konstrukcija ograde Vam može pružiti upravo ono što tražite, pored toga što ćete jasno i precizno ograditi Vaše dvorište budite sigurni da ste pronašli dugotrajnu i kvalitetnu ogradu.

Kvalitet materijala veštačke žive ograde

Bez obzira što je reč o veštačkim ili sintetičkim materijalima od kojih je sačinjena, veštačka živa ograda verodostojno može zameniti pravo živo bilje i živu ogradu. Kvalitet žičanog pletiva u osnovi kao i trakica koje imitiraju travu su visokih standarda što ogradu čini izuzetno ekonomičnom na dug vremenski period.

Veštačka živa ograda i ostalo zelenilo u Vašem dvorištu

Kombinacija veštačke žive ograde sa ostalim biljkama je potpuno prihvatljiva i uobičajena. Ako ste pomalo skeptični kako će se uklopiti ne morate brinuti, jer sam izgled ove ograde i pored toga što je od PVC materijala savršeno će se slagati sa svim drugim elementima koji krase Vaš prostor. 

Prednost u odnosu na prirodnu živu ogradu je prvenstveno u održavanju jer Vam prirodna živa ograda može oduzeti puno vremena i zahteva veliki trud. Veštačka živa ograda Vam pruža osećaj sigurnosti i doprinosi estetskom izgledu Vašeg dvorišta odmah nakon postavljanja.

Kako izgleda veštačka živa ograda?

  • Veštačku živu ogradu čine rolne 5 i 10 metara dužine različitih visina. 
  • U ponudi možete naći visinu 1m, 1.2m, 1.5m, 1.7m, i 2m visine. 
  • Dizajn veštačke žive ograde je gusto pletivo zelene boje koje na najbolji mogući način može zameniti pravu živu ogradu. 
  • Efikasnost ove ograde se ogleda upravo u tome što brzo i jednostavno možete ograditi bilo koji prostor a dodatno mu obezbediti i estetski efekat, za razliku od žive ograde i dugog procesa rasta i stvaranja željene gustine.

Ponuđene dimenzije veštačke žive ograde

Ova vrsta ograde je veoma praktična i fleksibilna upravo zbog toga što je možete u potpunosti prilagoditi dimenzijama stubova i drugih postojećih vrsta ograda.

Dimenzije veštačke žive ograde

  • Visina 1m – dužina 5 i 10m
  • Visina 1.2m – dužina 5 i 10 m
  • Visina 1.5m – dužina 5 i 10 m
  • Visina 1.7m – dužina 5 i 10m
  • Visina 2m – dužina 5 i 10m

Zaključak

Ukoliko planirate da ogradite određeni prostor i još uvek niste odlučili koju ogradu da odaberete, toplo Vam preporučujemo veštačku živu ogradu. Od ove vrste ograde možete dobiti sve ono što jedna kvalitetna i efikasna ograda može da Vam pruži. 

U poređenju sa drugim vrstama ograde proces ograđivanja je znatno kraći i brži kao i jeftiniji zbog čega je veštačka živa ograda sve više prisutna i veoma tražena.